The Last of Us - 1. évad (2024)

Table of Contents
The Last of Us - 1. évad - Legutóbbi tartalom "Megmentette a világot... a saját világát": Bella Ramsey szerint ezért döntött helyesen Joel a The Last of Us végén VIDEÓ: A kevesebb néha több? - The Last of Us SPOILERES kibeszélő Képek tanúsága szerint a The Last of Usban eredetileg sokkal visszataszítóbb lett volna a gombafertőzöttek "csókja" A kevesebb néha több? The Last of Us SPOILERES kibeszélő A The Last of Us színésze arról beszélt, hogy az alkotók animált sorozatban is gondolkodtak, illetve abban is, hogy Mahershala Ali játssza Joelt Bella Ramsey mell-leszorítót viselt a The Last of Us forgatásának 90%-ában: Azt is bevallotta, hogy nem szereti, ha "ifjú hölgynek" hívják VIDEÓ: Egy magyar srác a '80-as évek stílusában vágott előzetest a The Last of Ushoz, ami olyan jól sikerült, hogy még a sorozat egyik operatőre is megdicsérte Két nappal korábban érkezik a The Last of Us 5. része a SuperBowl miatt: Kiderítettük, hogy nálunk is így lesz-e Kiderült, miért vonták össze egyetlen nagy nyitóepizódba a The Last of Us-sorozat első két részét The Last of Us-kisokos: Kik azok a Tűzbogarak, a sorozat "terroristái"? Így néz ki egymás mellett a The Last of Us sorozat- és játékváltozata "Talán rossz ötlet volt": Bella Ramsey megnyílt arról, hogyan hatottak rá a The Last of Us Ellie-je miatt kapott negatív kommentek Neil Druckmann elárulta, film helyett miért adaptálták tévére a The Last of Ust KRITIKA: The Last of Us, 1. évad - Hát így is lehet csinálni? Megérkeztek az első kritikák a The Last of Us-sorozatról: Vajon érdemes volt átültetni a kisképernyőkre a legendás játékot? The Last of Us: Ebben a nagyon fontos dologban el fog térni a sorozat a játéktól References

The Last of Us - 1. évad (1) The Last of Us - 1. évad (2)

nr

MEDIA

Kritika

nr

Zalaba Ferenc

The Last of Us - 1. évad (4)

Bevezető

Január közepén útjára indul minden idők egyik legjobb játékának sorozatadaptációja az HBO Maxon. Lehetőségünk volt premier előtt megnézni a teljes évadot, az alábbiakban az élményeinkről számolunk be - szigorúan spoilermentesen.

The Last of Us - 1. évad - Legutóbbi tartalom

Kommentek

"Megmentette a világot... a saját világát": Bella Ramsey szerint ezért döntött helyesen Joel a The Last of Us végén

Miként az várható volt, a The Last of Us első évadának a lezárása is sok vitát generált, ahogy annak idején a játéké. Bella Ramsey is kommentálta egy interjúban Joel döntését.

Kommentek

VIDEÓ: A kevesebb néha több? - The Last of Us SPOILERES kibeszélő

Véget ért a The Last of Us élőszereplős adaptációjának az első évada, úgyhogy spoileres kibeszélőnkben sorra vesszük, mi működött és mi nem a kilenc rész során, illetve mire kellene figyelnie az alkotóknak a folytatásban. Természetesen csak az tartson velünk, aki már megnézte az utolsó epizódot is!

Kommentek

Képek tanúsága szerint a The Last of Usban eredetileg sokkal visszataszítóbb lett volna a gombafertőzöttek "csókja"

A The Last of Us sorozatváltozata ugyan spórolt a fertőzöttekkel, de koncepcióvázlatok és tesztfelvételek tanúsága szerint még ocsmányabb is lehetett volna a mód, ahogyan terjeszkednek.

Kommentek

A kevesebb néha több? The Last of Us SPOILERES kibeszélő

Véget ért a The Last of Us-sorozat első évada, úgyhogy spoileres kibeszélőnkben sorra vesszük, mi működött és mi nem működött a kilenc rész során, illetve mire kellene figyelnie az alkotóknak a folytatásban.

Kommentek

A The Last of Us színésze arról beszélt, hogy az alkotók animált sorozatban is gondolkodtak, illetve abban is, hogy Mahershala Ali játssza Joelt

Mi lett volna, ha a The Last of Us animációs sorozatként valósul meg, mint a Castlevania vagy az Arcane? Lehet, hogy többen kedvelnék? Ugyanis volt egy ilyen terv is a sorozat színésze szerint, és Mahershala Ali neve is felmerült Joel szerepe kapcsán.

Kommentek

Bella Ramsey mell-leszorítót viselt a The Last of Us forgatásának 90%-ában: Azt is bevallotta, hogy nem szereti, ha "ifjú hölgynek" hívják

Bella Ramsey lett Ellie a The Last of Us élőszereplős változatában, ami sokaknak nem tetszett elsősorban Ramsey külseje miatt. Most a színésznő arról beszélt, hogyan hatott a sorozat a saját testképére, milyen kihívásokkal szembesült a forgatáson és azon túl.

Kommentek

VIDEÓ: Egy magyar srác a '80-as évek stílusában vágott előzetest a The Last of Ushoz, ami olyan jól sikerült, hogy még a sorozat egyik operatőre is megdicsérte

A The Last of Us komoly, komor, realista dráma (már persze a gomba által szétzabált emberi roncsokat leszámítva), ám egy magyar rajongó megálmodta, hogyan nézne ki a széria a nyolcvanas évek stílusában, mintha VHS-re vették volna fel.

Kommentek

Két nappal korábban érkezik a The Last of Us 5. része a SuperBowl miatt: Kiderítettük, hogy nálunk is így lesz-e

Amerikában a focidöntő miatt más időpontban mutatják be az HBO sikersorozatát, mint ahogy eddig megszokhatták a nézők, de vajon ez hatással lesz-e a magyarországi premierre is?

Kommentek

Kiderült, miért vonták össze egyetlen nagy nyitóepizódba a The Last of Us-sorozat első két részét

A The Last of Us egy játékfilm hosszúságú epizóddal nyitott, és a tervezett 10 helyett csak 9 részes lesz az első évad. Miért? A showrunnerek elárulták.

Kommentek

The Last of Us-kisokos: Kik azok a Tűzbogarak, a sorozat "terroristái"?

Elkezdődött hát a The Last of Us-sorozat, amelynek központi szervezete a Tűzbogarak, ennek kell leszállítani a fertőzésre immunis Ellie-t, az emberiség talán utolsó reménységét. De kik ők, akiket a bostoni rendfenntartók terroristáknak tartanak?

Kommentek

Így néz ki egymás mellett a The Last of Us sorozat- és játékváltozata

Már elérhető az HBO Maxon a The Last of Us sorozatváltozatának legelső része, úgyhogy megnéztük, mennyire hűen adaptálja a játékot, mármint szó szerint, kockáról kockára.

Kommentek

"Talán rossz ötlet volt": Bella Ramsey megnyílt arról, hogyan hatottak rá a The Last of Us Ellie-je miatt kapott negatív kommentek

Bella Ramsey a kritikusoktól sok dicséretet kapott a The Last of Us-sorozatban nyújtott alakításáért, de a rajongóknak nem tetszett már akkor sem, amikor a castingja kiderült. A fiatal színésznő elárulta, hogyan hatottak rá a negatív reakciók.

Kommentek

Neil Druckmann elárulta, film helyett miért adaptálták tévére a The Last of Ust

Hamarosan befut a The Last of Us-sorozat első évadának a nyitóepizódja, Neil Druckmann pedig elmondta, hogy miért széria készült ebből végül film helyett.

Kommentek

KRITIKA: The Last of Us, 1. évad - Hát így is lehet csinálni?

Január közepén útjára indul minden idők egyik legjobb játékának sorozatadaptációja az HBO Maxon. Lehetőségünk volt premier előtt megnézni a teljes évadot, az alábbiakban az élményeinkről számolunk be - szigorúan spoilermentesen.

Kommentek

Megérkeztek az első kritikák a The Last of Us-sorozatról: Vajon érdemes volt átültetni a kisképernyőkre a legendás játékot?

A Naugthy Dog népszerű videójátékából az eredeti író közreműködésével készült élőszereplős adaptáció, melynek első része a jövőhéten érkezik. Most befutottak a külföldi kritikák, melyek ugyan nem egyöntetűek, de eléggé egy irányba húznak.

Kommentek

The Last of Us: Ebben a nagyon fontos dologban el fog térni a sorozat a játéktól

Bízunk nagyon az HBO The Last of Us-sorozatában, mert maga Neil Druckmann, a játék alkotója is részt vett a fejlesztésében. Újabban azonban kiderült, hogy lesz egy olyan változás is az eredeti The Last of Ushoz képest, ami nem biztos, hogy a sztori javára válik.

The Last of Us - 1. évad (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6072

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.